SOUTĚŽ – Sookie Stackhouse

Asi máte ještě v živé paměti, že při poslední soutěži o knihu Adele Ashworth došlo k omylu u otázky ohledně milenců Sookie Stackhouseové. Nakladatelství Baronet i mě to velmi mrzí, a proto jsme společně pro vás připravili ještě jednu, na nějakou dobu poslední, soutěž. Bude se týkat výhradně příběhu Sookie, a jako cenu věnoval Baronet 2 výtisky knihy Dotek mrtvých, která doplňuje sérii Pravá krev o několik povídek. 

A zde jsou pravidla:


1) V pátek dne 13.4.2012 bude přesně při západu slunce zveřejněna jedna soutěžní otázka.

2) Vaším úkolem je opět prolomit heslo (což správná odpověď na soutěžní otázku) u článku s odpovědí, a co nejrychleji do komentáře napsat své křestní jméno a obec, ve které bydlíte. NEPIŠTE do komentáře žádné další citlivé údaje jako je adresa, plné jméno nebo email apod. Pozor, pro zanechání komentáře je nutné email uvést v příslušném povinném řádku (nebo být přihlášen ke svému účtu zde na stránkách RČK), ale v komentáři se tento údaj nezveřejňuje. Na tento email také budeme kontaktovat výherce, takže jej napište správně.

Ještě jedno upozornění. Můžete se stát, pokud nejste registrováni na RČK, nebo jste ještě nikdy nepsali na RČK komentář, že se váš komentář nezobrazí hned po vložení. Takový komentář musíme manuálně vytáhnout ze spamfiltru nebo jej schválit, což nějakou dobu potrvá. Ale nemusíte se bát, že tím přijdete o výhru. Takovéto komentáře jsou platné a zůstává u nich čas jejich vložení, nikoliv čas, kdy byly schváleny. Každopádně doporučujeme udělat si registraci na RČK a to z toho důvodu, že při vkládání komentáře nejste nuceni vyplňovat protispamovou ochranu.

3) Není dovoleno sdělovat výherní heslo/hesla jiné osobě. Pokud některé heslo někdo zveřejní v komentáři kdekoliv na RČK, bude ze soutěže diskvalifikován.

4) Výhercem budou dva nejrychlejší, kteří zanechají soutěžní komentář se všemi výše uvedenými záležitostmi. Komentáře mohou obsahovat i další text, jako je komentář odpovědi a podobně, ale pokud nebude obsahovat požadované údaje, bude brán jako nesoutěžní. Každý soutěžící může vyhrát pouze jeden výtisk knihy DOTEK MRTVÝCH  od Charlaine Harris.

5) Účastí v soutěži a zanecháním svého komentáře u soutěžních článků souhlasíte s použitím vašich osobních údajů pro účely soutěže a expedice výhry k vám. Účastí v soutěži také bezvýhradně souhlasíte s pravidly soutěže.

6) Omezení – důležité: Výhru je možné doručit pouze na adresu v České republice. Nevylučujeme účast slovenských čtenářů, ale přes hranici výhru není možné odeslat. A bohužel, soutěže se nemohou zůčastnit přispívající na RČK s přístupem „redaktor“ a vyšším, tj. já a Arlene (promiň, Arlene), a ředitel vydavatelství Baronet.

Pro dotazy k pravidlům a podobně zase můžete využít komentáře.

2 komentáře u „SOUTĚŽ – Sookie Stackhouse

  1. Júúúj, škoda! Zrovna v piatok večer nebudem doma, takže bez prístupu na net :-(. Ale určite to nieje posledná súťaž, tak niekedy inokedy…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..