Becca FITZPATRICK

becca-fitzpatrickBecca Fitzpatrick, americká autorka paranormálních romancí, se narodila 3. února 1979. Vyrůstala v Centerville, Utah, a počátky její literární tvorby začaly již v době, kdy navštěvovala mateřskou školu. Tehdy si po večerech místo spaní se svou starší sestrou Heather vymýšlela různé a tak trochu morbidní příběhy o dobrodružstvích v autobuse.

Dětství a dospívání strávila Becca čtením a poté, co uviděla film Honba za diamantem s Michaelem Douglasem a Kathleen Turner, padlo její rozhodnutí stát se autorkou vlastních příběhů.

V prosinci 2000 se Becca provdala za Justina, rodáka z Philadelphie a v dubnu 2001 odpromovala na Brigham Young University a začala pracovat jako sekretářka/učitelka/účetní ve škole v Provo v Utahu.

K 24. narozeninám Beccu její manžel zapsal do kurzů psaní a toho dne se z dívky, co psala své příběhy pouze v soukromí, stala dívka píšící a dělící se o své příběhy s ostatními lidmi. V průběhu navštěvování tohoto kurzu Becca začala rovněž s psaním románu Zavržený.

Ve volném čase, když Becca nepíše, tak ráda běhá, obchází obchody s výprodejem bot a plní svou misi zaměřenou na ochutnání všech možných příchutí zmrzliny pod sluncem.

Becca s rodinou žije v Coloradu. A její webovky můžete navštívit zde.

U nás vyšlo:

Série Hush, Hush:

  1. Zavržený
  2. Crescendo
  3. Ticho
  4. Finále

Samostatný román:

  • Černý led

(zdroj bia volně: http://en.wikipedia.org/wiki/Becca_Fitzpatrick,
http://beccafitzpatrick.com/bio.html, zdroj obrázku: tyngasreviews.com)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..