ANDĚLÉ 3: VYTRŽENÍ

Lauren KATEOVÁ

v originále PASSION

vydalo Euromedia Group 2012

kateova-vytrzeniAnotace:

Ve třetím dílu série Andělé se dál odvíjí příběh Luce a Daniela. Luce s jistotou cítí, že někde v jejích minulých životech se skrývá něco – nebo někdo –, co by jí mohlo pomoci v tom současném. A tak se vydá na nejdůležitější pouť tohoto života: vrací se napříč věčností, stále hlouběji do minulosti, a stává se svědkyní svých dřívějších vášnivých vztahů s Danielem. S jediným cílem – najít klíč, který odemkne jejich lásce dveře do budoucnosti.

Hodnocení: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  a půl

Třetí díl Andělů jsem přečetla za jediné odpoledne. Během několika hodin jsem se ocitla v Anglii, v Číně, u Aztéků nebo třeba v Egyptě, protože všude tam hlavní hrdinka Lucinda Priceová dříve žila. Zařadit tuhle knihu podle místa děje je prakticky nemožné.

Luce se totiž doslova řítí dějinami a všude se zastaví jen na nezbytně dlouhou dobu, nejčastěji proto, aby se viděla umírat v Danielově náručí. Možná to zní trochu bláznivě, ale tahle koncepce funguje výborně. Děj se nezastaví ani na chvíli a vy knihu neodložíte, dokud nedojdete na poslední stranu.

Knize svědčí také fakt, že je především o Luce. Daniel se sice objevuje v každé době a některé kapitoly jsou věnovány jenom jemu, ale i tak tu má Luce víc místa než v předchozích dílech. Jen Cam mi trošku chyběl – i když i o něm se dozvíme další zajímavé informace.

Celkově je pro mne série Andělé jednou z nejlepších, které jsou momentálně na knižním trhu k dispozici. Takže čtyři a půl hvězdičky a doporučení, abyste nezačínaly číst ve chvíli, kdy budete muset knihu brzy odložit  🙂 .

Zdroj anotace vč. obrázku bux.cz.

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 3,80 (5 x)

Loading...

[button link=“http://eshop.cervenaknihovna.com/1272-vytrzeni-andele-3-lauren-kateova-9788024232393.html“ color=“#ffaec9″ size=“3″ style=“1″ dark=“0″ square=“0″ target=“blank“]KOUPIT[/button]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..