VŠECHNY JEHO TOUHY

CC GIBBS

v originále  KNIGHT´S MISTRESS / ALL HE WANTS

vydalo Domino 2013

vsechny-jeho-touhySoučasnost, Nizozemí, Asie, USA

Anotace: 

Katherina Hartová nemůže uvěřit svému štěstí: přijali ji do Knight Enterprises, jedné z nejslavnějších firem na světě! Po prvním setkání s Dominikem Knightem, ředitelem společnosti, kterého provází velmi skandální pověst, ale lehce znejistí – a vůbec to není kvůli práci.
Dominikovi je dvaatřicet let, vlastním úsilím se stal miliardářem, má nezkrotné ambice a stejně nezkrotnou povahu. Kromě toho je neskutečně přitažlivý, a když chce, umí být i neodolatelně šarmantní.
Kate ten muž připadá jako učiněný predátor. Ano, jiskří to mezi nimi přímo viditelně, ale ona bude opatrná. Vždycky ho přece může opustit, kdyby si začal klást nepřiměřené požadavky!
Kate ovšem neví, že rozhodovat o podobě jejich vztahu jí vůbec nepřísluší. Dominic Knight v ní totiž nalezl nový objekt svého zájmu – a je zvyklý pokaždé získat vše, čeho se mu zachce.

Hodnocení:  skoro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kate dokončila školu a hledá si práci. Ve svém oboru patří mezi špičku, protože není moc lidí, kteří se specializují na forenzní účetnictví. Amsterodamská pobočka Knight Enterprises potřebuje specialistu na kyberzločiny a Kate se jeví jako dobrá volba. Kate šokuje, když zjistí, že její pracovní pohovor nemá na starosti Max, zástupce ředitele a tajemník v jedné osobě, ale samotný Dominik Knight. Stačí jedno krátké setkání s přitažlivým podnikatelem a Kate už vlhnou kalhotky, i když jí jsou vznětliví lidé proti srsti. Dominickovi chvíli trvá přesvědčit Katherinu, aby  práci pro Knight Enteprises přijala.

Kate není žádná vysokoškolská nanča, co v životě neviděla chlapa, ale spíš ITčko lehce mimo realitu. Její babička je sice ex-ředitelka školy a trenérka sportovního týmu, ale své vnučce zapomněla vštípit do hlavy, že žena by se na pracovní pohovor u mezinárodní firmy měla vhodně obléknut a nevypadat jako vandrák. Když se Katherine plně ponoří do práce, tak vyplouvají na povrch její nesporné pracovní kvality. Dominicka Knighta nejlépe definuje slovní spojení „posedlý kontrolou“. Dominick musí mít vše pod palcem při obchodování, v běžném životě i v sexu. Sebekázeň je pro něho nesmírně důležitá. Manželství ho trochu zklidnilo, ale po smrti manželky se stal emocionálně chladnější. A teď do jeho života vkročila Katherina Hartová.

Jméno CC Gibbs možná čeští čtenáři neznají, ale ve skutečnosti se za pseudonymem ukrývá spisovatelka Susan Johnson, od které vyšlo v ČR několik historických romancí s velkým podílem erotiky. Takže nelze čekat, že s ní bude autorka tentokrát šetřit. Všechny jeho touhy se chlubí, že jsou lépe napsané, než jistá celosvětově proslulá „eroťárna“. Ano, po stránce slohové jsou, ale na to se nemusí číst celá kniha. Stačí pouze krátká ukázka, aby bylo jasné, že Gibbs už má něco za sebou. Zkrátka vypsaná autorka.

Po obsahové stránce se jedná o velmi oblíbené klišé poslední doby. Holčina s vysokoškolským vzděláním a multimilionář se slabostí pro ulítlý sex. Znamená to, že nikdo jiný nemá slabost pro BDMS? Ve Všech jeho touhách autorka občas spáchala zajímavé „poklady“. Kate, pokud zrovna není nadržená, jako králíček Duracell na viagře, je „držkatá“ a kecá do věcích, do kterých nemá právo strkat… cokoliv. Kromě toho, přestože vlastní nádherná a velká prsa, tak nenosí vůbec žádnou podkozenku. Naštěstí nic nepotěší chlapa víc, než nákup ženského spodního prádla, aby chudinka neměla náhodou psí ouška u kolen místo pevných vnad.  Mezi hlavními hrdiny sice chemie existuje, ale dialogy těžce skřípou.

K nezměrným přednostem patří, že Dominick a Kate na to hned nevlítnou, ale minimálně třetinu knihy nechají čtenáře v očekávání TOHO momentu. Čtenáři jsou napínáni jako guma na kaťatech, protože z několika slibných situací sejde. Majitel Knight Enteprises není totální hajzl, ale občas ukáže milejší tvář. V sexuálních scénách se autorka drží poměrně při zemi, ale nejspíš nemůže vyplýtvat celou zásobu erotických pomůcek hned na první díl.

Všechny jeho touhy se čtou příjemně, ale v záplavě dalších podobných románů nijak neexcelují. Rozhodně Všechny jeho touhy nejsou poslední setkání mezi Nikem a Kate, a tak si čtenáři budou muset počkat, jak se ve svém (ne)vztahu srovnají.

 (Zdroj anotace vč. obrázku Domino)

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 2,88 (17 x)

Loading...

[su_button url=“http://www.palmknihy.cz/vsechny-jeho-touhy.html“ target=“blank“ background=“#FFAEC9″]KOUPIT eKNIHU[/su_button]

3 komentáře u „VŠECHNY JEHO TOUHY

  1. Tak ja tejto knihe davam urcite prednost pred 5O odtienmi, aspon hrdinka nie je naivna husicka…Mne sa tato kniha celkom pacila a cakam uz na druhu knihu, ktoru som si objednala…

  2. Mě hlavně zarazilo, jak moc je pravdivé tvrzení, kterou má Domino ještě nad anotací:“Padesát odstínů šedi v bledě modrém. Jenom poněkud lépe napsaných:-)“

    Opravdu podobnost není čistě náhodná. Najde se sice pár rozdílů: absence vnitřní bohyně, panenství a Charlie Tango, ale to je téměř všechno. Doufám, že v dalších dílech půjde příběh vlastními kolejemi…

  3. Tak u mě toto za 3 hvězdy (s odřenýma ušima), už dva dny přemýšlím zda koupit druhý díl. Problém je, že z toho prvního si toho moc nepamatuji, snad jen že Kate byla, myslím během jedné rychlovky, vynesena asi 10krát do nebes. To mě vážně dostalo. No na padesátku to u mě nemá a řadím si to až za Crossfire.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..