NAHÁ

Raine MILLER

v originále NAKED

vydal Baronet 2013

nahaSoučasnost, Anglie

Anotace:

Američanka Brynne Bennettová, studentka výtvarného umění na Londýnské univerzitě, si občas přivydělává jako modelka a veškerý svůj čas dělí mezi školu a práci. Když si úspěšný britský podnikatel Ethan Blackstone koupí její nahý portrét, Brynne zjistí, že tento muž odmítá brát „ne“ jako odpověď. Touží po ní, chce ji mít ve své posteli, a když ji získá, udělá vše, aby si ji udržel. Ethanova dominantní povaha Brynne okouzluje a přitahuje, a to navzdory traumatům, která si v sobě mladá žena nese. Není však jediná, kdo má v jejich vztahu tajemství. Velké tajemství. Dokáže Ethan zbavit dívku jejích démonů? Dovolí mu to Brynne, nebo je přízraky minulosti oba zničí?

Hodnocení:  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

První díl ze série Aféra Blackstone. 

Brynne Bennetová studuje umění – restaurování na univerzitě v Londýně a občas si přivydělá jako modelka. Svému kamarádovi dovolila, aby s ní nafotil umělecké akty. Na výstavě v galerii se Brynne seznámí s přitažlivým Ethanem Blackstonem, který si právě koupil obraz – jeden z jejích aktů. Ethan je úspěšný podnikatel a vlastní bezpečností agenturu. Aktuálně se jeho kontrakty točí kolem Olympijských her v Londýně. Mezi Brynne a Ethanem přeskočí jiskra a velmi rychle spolu skončí v posteli.

Brynne pochází z USA a vyrazila do Británie za studii, ale skrývá traumatickou minulost. Z celé své rodiny má nejlepší vztahy s otcem, jenž se věnuje politické kariéře. Našla si pár přátel, ale ve vztahu s Ethanem pěkně lítá. Ethan má za sebou službu u armády a kontakty z ní mu pomohly při budování firmy. S Brynne se nesetkal úplnou náhodou, ale vzájemné okouzlení bylo nečekané. Dalo by se o něm říct, že je panovačný a se sklony k manipulaci. A do Brynne se úplně zbláznil.

Následuje lehce spoileroidní text!

Děj Nahé se většinou odehrává z pohledu Brynne. Její romanci s Ethanem vidíme z jejího úhlu pohledu, a proto je těžké hádat, co se tomu chlapovi odehrává v hlavě. Příběh se zatím netváří jako nemravná eroťárna, ale zápletka míří od krátkodobého žhavého sexu k romantické lásce. Těžko říct, jak to dopadne, protože první díl série Aféra Blackstone vypadá jako útlá nudle. Hlavní hrdinové se spolu seznámí, hupsnou na to a pak přijde první krize, ale čtenářky se nedočkají jejího řešení a „žili šťastně až na věky“.  Právě naopak. Nahá tím končí (opravdu to není špatnou kopií, kde chybí několik desítek stran) a autorka opustila hrdiny ve chvíli náročného dějového zvratu. Teoreticky úžasný marketingový tah, ale reálně docela hnusný podraz na čtenářky, které si musí koupit další díl.

Nahá se čte příjemně. Oba hlavní hrdinové jsou záhadní, ale jiskří to mezi nimi jak v elektrice. Jen kdyby Nahá měla o pár stránek víc a trochu uzavřený konec. Tohle není natahovaná série, ale regulérně useknutá knížka. Český trailer série. 

(Zdroj anotace vč. obrázku Baronet)

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 4,11 (18 x)

Loading...

[su_button url=“http://www.palmknihy.cz/naha.html?aff_pk=cekn2012″ target=“blank“ background=“#FFAEC9″]KOUPIT eKNIHU[/su_button]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..