ELITA

Kiera CASSOVÁ

v originále THE ELITE

vydalo CooBoo 2015

cassova_elitaDo Selekce vstoupilo 35 dívek. Nyní jich je již jen šest, ale soutěž o srdce prince Maxona je tvrdší než kdykoli předtím. A k tomu všemu se America nemůže rozhodnout, po kom vlastně touží. Je to Maxon, s kterým by mohla žít jako v pohádce? Nebo Aspen, její první láska? America nejvíce ze všeho nejvíce potřebuje více času, avšak zbytek Elity přesně ví, co chce. A okamžik rozhodnutí se neodvratně blíží.

Hodnocení: s bídou :mrgreen:   :mrgreen:   :mrgreen:

Druhý díl ze série Selekce byl po prvotním namlsání celkem zklamáním. Při čtení se mi vybavila asociace s pečením vánočních perníčků. Na začátku se do toho statečně pustíte s vidinou skvělého cukroví, ale po pátém plechu už máte toho lepivého těsta plné zuby. A tak to bohužel bylo i s Americou.

Víc času – tipla bych si, že kromě vlastních jmen, toto byla dvě nejčastěji používaná slova v knize. Takže zatímco America si dopřávala více času, aby se mohla užírat mezi možnostmi Maxon – Aspen, princ si tento čas užíval ve společnosti ostatních dívek. A tak to jde celou knihu, až si přejete, aby si America už konečně vybrala a Maxon to nekomplikoval.

Kdyby Elita nebyla prostřední knihou, možná bych napsala, že je zbytečné ji číst, nicméně pak by vám určitě chyběly některé detaily pro další pokračování, které sice nedosahuje kvalit prvního dílu, ale šlape mu na paty. Proto za mne s bídou tři, protože série stále určitou atmosféru má a svoje fanoušky si i Elita určitě najde.

Anotace vč. obrázku bux.cz.

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 2,67 (3 x)

Loading...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..