KORUNA

Kiera CASSOVÁ

v originále THE CROWN

vydalo CooBoo 2017

cassova_korunaJejí rodiče zažili pohádku, co čeká ji? Pátý díl bestsellerové série Selekce.“

Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, nikdy si nemyslela, že by se snad mohla zamilovat do některého z 35 nápadníků. Jí prostě žádná pohádka jako její rodiče nečekala. Jen počítala dny a modlila se, aby už konečně mohla všechny poslat domů. Ovšem po mnoha událostech, které se odehrály v paláci, si začíná uvědomovat, že možná není nejlepší nápad být na všechno navždy sama. A navíc někdy srdce dokáže překvapit i toho nejotrlejšího cynika. Ale co když Eadlyn už ani nebude mít na výběr a bude muset učinit volbu, která je náročnější a důležitější, než by si kdy pomyslela…?

Hodnocení: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a 1/2

To, že v nejlepším se má přestat, platí u Selekce dvojnásob, a tak je Koruna posledním dílem série. Za sebe nemohu říct, že by mě to zvlášť mrzelo, protože série vykazovala houpavou tendenci nahoru a dolů. Tentokrát je to nahoru, takže zakončíme pentalogii důstojně.

Eadlyn je tu opět za princeznu, kterou nemá její lid v oblibě (čemuž se nedivím). Takže zas a znovu řešíme, jak vylepšit její mediální obraz, a ještě jak si u toho vybrat vhodného ženicha. Pánové v Selekci ale nejsou to pravé ořechové, a tak je potřeba se poohlédnout také kousek vedle. Určitě vám neříkám nic nového, protože závěr byl jasný už od minulého dílu. Překvapení se tu zkrátka nekoná.

Přesto to není špatné čtení – dočítala jsem poslední stránku ve výtahu cestou do práce, což o něčem svědčí. Pokud tedy máte sérii už rozečtenou, mohu knihu vřele doporučit.

Anotace vč. obrázku www.knizniklub.cz

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 3,75 (4 x)

Loading...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..