PRVNÍ

Kiera CASSOVÁ

v originále THE FIRST

vydalo CooBoo 2015

cassova_prvniNastal čas korunovat vítězku! Když byla America vybrána do Selekce, ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah samotné koruny, natož k srdci prince Maxona. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset za svou budoucnost bojovat.

Hodnocení: :mrgreen:   :mrgreen:   :mrgreen: a kousek

Třetí díl Selekce sice není posledním dílem série, pomyslně však uzavírá příběh Americy a Maxona. Musím říct, že tohle bylo o dost lepší čtení než díl předchozí, přesto nedosahuje kvalit dílu prvního. Především ubírám alespoň půl hvězdičky za nečekaný závěr, ze kterého jsem byla asi tak 30 sekund v šoku a další půl hodinu rozladěná.

Co se týče hlavních hrdinů, Maxona, Aspena a Americy, je to stále dokola ta stejná písnička. America neví, zda vsadit na jistotu, Maxon osáhává ostatní dívky a Aspen je věrný svým ideálům. Jediné, co je na První trochu odlišné, je hlubší seznámení s rodinou Americy a větší prostor pro rebely. 

America a Maxon nás nicméně neopouští – v dalším dílu série se s nimi potkáme jako se starostlivými rodiči čtyř nezbedných potomků.

Anotace vč. obrázku bux.cz.

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 3,86 (7 x)

Loading...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..