HREJ HRÁČEM

Emma HART

v originále THE LOVE GAME

vydala Galatea 2013

hrej-hracemSoučasnost, USA

Anotace:

Oba jsou hráči ve své hře. Oba mají svá pravidla hry. Ale netuší, že život může pravidla hry změnit…
Jaký je plán hry? Maddie v tom má jasno: Arogantní a egoistický playboy Braden z kalifornské univerzity představuje pro ni vše, co se jí na klucích hnusí. Připomíná jí totiž jejího bratra, který dokáže myslet jen na sebe a ničí životy všem v okolí. Maddie spolu s kamarádkami vymyslí plán, jak tomu namachrovanému Bradenovi za všechna příkoří udělit lekci. Hlavní aktérkou plánu je právě Maddie, která má za úkol do měsíce Bradena svést, omotat si ho kolem prstu a pak ho surově odkopnout.
Operace Hrej hráčem může začít.
Žádná ze zasvěcených holek ovšem nemá zdání, že podobný plán má i Braden se svými přáteli. A jakou hru hraje on? Plán je přimět tu paličatou a nedostupnou „královnu univerzity“, aby se do něj zamilovala, svést ji, a pak ji srazit na kolena.
Ani jeden z obou aktérů netuší, že život může změnit pravidla hry… Možná oba zjistí, že nejde člověka soudit podle prvního dojmu…

Hodnocení: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Maddie Stevensová navštěvuje Kalifornskou univerzitu v Berkley. Společně s kamarádkami se účastní večírku, kde je i Braden Carter se svou tlupou kamarádů. Jako obvykle se na Bradena lepí holky, s kterýma se vyspí a pak se jich zbaví. Holky kolem Maddie Bradenova chování mají právě dost a rozhodnou se mu udělit lekce, protože hrozí, že bude ještě nesnesitelnější. Mají ho dobře prokouknutého, protože jedna z nich je jeho kámoška z dětství a další randí s jedním z jeho kámošů. Po bojové poradě sestaví plán Hrej hráčem, kdy přesvědčí Maggie, aby Bradena okouzlila, přiměla ho se do ní zamilovat, vyspala se s ním a pak mu dala kopačky. Zkrátka, aby mu někdo taky jednou zlomil srdce. Děvčata netuší, že Braden s kluky mají svůj vlastní plán. Maddie působí nedotknutelně a jediná cesta do její postele znamená, že se musí zamilovat. A pánové ukecají Bradena, aby se o ni pokusil, když je takový playboy. Oba hráči mají na uskutečnění svých plánů pouhý měsíc.

Maddie se přistěhovala do Kaliformie z Brooklynu, kde nechala svého nezvedeného bratra a truchlícího otce. Konečně se chce věnovat sama sobě a vystudovat. Chování Bradena od první chvíle nenávidí, protože ji připomíná někoho, kdo zničil život její nejlepší kamarádce. Rozhodně nemá potíže s plánem svých kamarádek, protože Braden může být hajzl, ale má víc šarmu než irští leprikóni. Maddie Bradena přitahuje, ale není obvyklý typ jeho dívčí společnosti. Své rádodajky nemusí dobývat, ale právě naopak. Kdo ví, jestli by se do plánu ohledně Maddie pustil, kdyby věděl, jakou „zasranou dřinu“ randění představuje.

Hraj hráčem patří mezi tzv. new adulky, kde se věk hlavních hrdinů pohybuje kolem dvacítky. I přes jejich nízký věk má kniha potenciál zaujmout i odrostlejší čtenářky. V tomto případě se jedná o svižný, zábavný příběh se správnou dávkou romantiky, jiskřením a testování postelí na koleji a netradiční zápletkou. Jednotlivé kapitoly jsou vyprávěny na střídačku z pohledu Bradena a Maggie. Obzvlášť jeho myšlenkové pochody nadchnou. Hned se s nimi může čtenář víc ztotožnit. Určitě není na škodu, že ani jeden nepatří mezi dokonalé ideály. K oběma patří vady a nedostatky, ale tím působí lidsky, živě a přirozeně.  

Maddie jasně dokazuje, že všechny vysokoškolačky nejsou panny, které netrpělivě čekají až je obtáhne zakomplexovaný multimilonář s domácí pornohernou. Naopak Braden nabourává klišé o panech dokonalých, co mají víc gelu na vlasech než buněk v mozku. Plus svými stavy chovám-se-jako-neandrtálec boduje.

Hraj hráčem je první díl ze série The Game (Hra), jež se točí kolem partičky vysokoškolských studentek a studentů.

 (Zdroj anotace vč. obrázku Galatea)

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 4,00 (19 x)

Loading...

[su_button url=“http://palmknihy.cz/web/kniha/hrej-hracem-9264.htm?aff_pk=cekn2012″ target=“self“ style=“default“ background=“#fdbcda“ color=“#FFFFFF“ size=“3″ wide=“no“ center=“no“ radius=“auto“ icon_color=“#FFFFFF“ text_shadow=“none“]KOUPIT E-KNIHU[/su_button]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..