BOŽSKÝ BASTARD

Christina LAUREN

v originále BEAUTIFUL BASTARD

vydala Jota 2013

bozky-bastardSoučasnost, USA

Anotace:

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany.

Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se

muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.

Hodnocení: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chloe Myllsová pracuje pro Ryan Media Group v Chicagu. Začínala u zakladatele firmy a propracovala se na asistentku jeho mladšího syna Bennetta Ryana. Její pozice jí nabízí skvělé možnosti, které může jako praktikantka uplatnit při snaze získat titul MBA. Každého občas potká den na hovno. Chloe přišla do práce o hodinu později, dostala kapky od šéfa a navíc s ním „sexovala“ v konferenční místnosti. Chloe absolutně neví, co to do ní vjelo. Bennett je úžasný, sexy, přitažlivý, naprosto božský, ale pouze dokud drží hubu. Ve chvíli, kdy promluví, se mění v božského bastarda.

Chloe je pracovitá, inteligentní a cílevědomá stážistka, která na zakladatele firmy udělala příznivý dojem. S jeho synem jí to příliš neklape. Bennett je ambiciozní, pedantský a lehce workoholik. Povahově dost vyrovnaný, pokud se zrovna v okolí nezdržuje jeho sekretářka a její podvazkové punčochy a luxusní prádélko. Vzájemné „ojíždění“ doutná vášní, ale jinak by se nejraději vzájemně zabili.

Božský bastard svou zápletku staví na dvou osvědčených tématech. První: vášeň na pracovišti – šéf a jeho sekretářka. Druhé: co se škádlívá, to se rádo mívá. Bennett není tajemný miliardář, co si potrpí na bičíky a pouta. Hlavní hrdina by se dal definovat jako vášnivý a sexuálně zdravý chlap, co je totálně nadrženej ze své asistentky, kterou jinak nemůže vystát. Chloe si myslí, že její šéf stojí za pohled, ale když promluví, tak jí jen potvrzuje, jakej debil vlastně je. Celý příběh doplňuje vysoké množství sexu během pracovní doby, po práci, na služební cestě a na různých místech. Jen to švihání po zadku nečekejte. Ultra žhavá romanťárna nikoliv erotická reklama na zboží ze sexshopu.

Mělo by se jednat o první román ze série (další díly budou o jiných postavách). Velice příjemné počtení, dějová linka má svižný spád, hlavní hrdinové kolem sebe metají vtipné hlášky a vycházejí spolu jako kočka se psem, pokud zrovna netestují nosnost pracovního stolu. Na rozdíl od některých eroťáren poslední doby se Božský bastard pohybuje na velmi slušné slohové i gramatické úrovni. Nedoporučuje se čtení BB v prostředcích hromadné dopravy a na veřejných místech, neboť hrozí nečekané záchvaty smíchu a výrazné červenání v obličeji.

(Zdroj anotace vč. obrázku Jota)

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 4,30 (63 x)

Loading...

[su_button url=“http://www.palmknihy.cz/bozsky-bastard.html?aff_pk=cekn2012″ target=“blank“ background=“#FFAEC9″]KOUPIT eKNIHU[/su_button]

11 komentářů u „BOŽSKÝ BASTARD

  1. Začátek porno, konec nehorázný z červené knihovny. Hodně věcí přepísknutých, do ad absurdum. Nevím, proč je kolem téhle knížky tolik povyku. Četla se dobře, nešlo přestat, ale celkový dojem byl spíše nižší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..