TVŮJ SVŮDNÝ DOTEK

Teresa MEDEIROS

v originále THE TEMPTATION OF YOUR TOUCH

vydalo Domino 2013

tvuj-svudny-dotek-tm1836 Cadgwyck, Cornwall, Anglie

Londýnský gentleman hledal na venkově klid. A našel tam krásnou Annu…

Maxmillian Burke se dlouhá léta považoval za muže, jehož by chtěla vidět po boku své dcery každá dáma z vysoké společnosti. Vzor všech ctností, gentleman každým coulem. Jenomže pak mu zhýralý bratr odloudí milovanou ženu a Max zásadním způsobem změní náhled na život: raději se znelíbit společnosti, než dál plnit roli, o niž stejně nestál. Odstěhuje se z Londýna na panství Cadgwyck. Pranic mu nevadí, že starobylý dům spolu s ním obývá duch, zato rázné služebné má plnou hlavu…

Anna Spencerová by se bez nového domácího pána ráda obešla. Obzvlášť když je tak přitažlivý a temperamentní jako hrabě Dravenwood. Anna se mu snaží vyhýbat ze všech sil, ale všechno marně: jakási síla ji žene do Maxova svalnatého objetí.

Všechno se ještě víc zamotá, když se Max rozhodne vyřešit záhadu Bílé paní z Cadgwycku. Začnou se pak totiž dít události, při nichž Max i Anna budou muset dát v sázku vlastní osud… a možná i podlehnou pokušení, které je stejně sladké jako nebezpečné.

Hodnocení: skoro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Maxe už známe z předešlého příběhu Tvůj slastný polibek, který byl o mladším bratrovi Maxe Ashtonovi. A tak zatímco v předešlé knize byl Max poněkud suchopárný, zde dostane šťávu. Aby unikl londýnskému životu a vyrovnal se s tím, že Clarinda dala přednost Ashovi, přestěhuje na své nové panství Cadgwyck. Ale už od svého příjezdu se Max setkává s překážkami – nejdříve ho uvítá velice nevlídné počasí a ani vesničané nejsou příliš přátelští, když zjistí, že Max je novým pánem Cadgwycku – panství, kde straší a odkud několik předchozích majitelů v hrůze uteklo, či dokonce zemřelo.

Ale Max se nenechá ničím jen tak rozhodit a zaujme své místo pána Cadgwycku. To se však příliš nezamlouvá zbytku podivného služebnictva obývajícího Cadgwyck, zejména se Max nezamlouvá hospodyni Anně Spencerové. Nový pán totiž znamená potíže a vyrušení od hledání pokladu ukrytého na hradu. 😉

To, že vzájemná nevraživost mezi Maxem a Annou přeroste v něco jiného, je jasné. Záhada tajemné bílé paní – Angeliky Cadgwyckové – která Maxe chodí po nocích navštěvovat, pardon strašit ;-), do jeho pokoje, se nakonec také objasní a s tím i záhada jejího života (kdo četl Do svítání tvá, tak hned bude tušit, která nám tu bije… 😉 ).

Co mě pobavilo, jak se služebnictvo pokoušelo Maxe „vyhladovět“ nemastnými a neslanými pokrmy a jak si s tím Max poradil.

Co mě naopak zklamalo, byla první společná noc Maxe a Anny – Max byl asi superhrdina, protože po nemoci, kdy téměř utekl hrobníkovi z lopaty, měl sílu ještě na vášnivou noc (na kterou si ovšem druhý den skoro nepamatoval 🙁 ).

Takže závěrem – můj dojem z knihy byl zpočátku velice příznivý, ale pak od oné společné noci a rozuzlení záhad cadgwyckého panství, už se mi příběh zas až tak moc nezamlouval, tak jsem z hodnocení ubrala hvězdu a kousek.

(zdroj anotace vč. obrázku www.dominoknihy.cz)

Čtenářské hodnocení knížky:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček
vámi nehodnoceno
prům. hodnocení: 3,80 (10 x)
Loading...

2 komentáře u „TVŮJ SVŮDNÝ DOTEK

  1. Ja som tiez ocakavala podstatne viac od tejto knihy. Mňa mna to posobilo miestami neslano, nemastno. U mna taky priemer.

  2. Mně se kniha vůbec nelíbila, autorku Medeiros mám velice ráda, patří mezi mé top autorky, ale tato kniha je opravdu veliké zklamání. Hlavní hrdinové nic moc, chybí tam pořádné jiskření a romantika. Za mne si kniha nezaslouží víc jak 2 hvězdičky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..